Proizvodi

Janjeće meso

Janjetina je meso sa malim postotkom masti, te u sebi sadrži puno nutritivnih vrijednosti kao što su proteini i vitami. Romanovska janjetina još jedna u nizu koja se u svijetu zauzima poziciju delikatese.

janjeće meso

Romanovska janjetina

Romanovska janjetina u svijetu glasi za delikatesu, zbog veoma ukusnog i mekog mesa koje se može spremati na razne načine. Ova rasa ovaca je po proizvodnji kvalitetnog mesa ubjedljivo na prvom mjestu.

U skladu sa našim poslovnim načelima, nastojimo udovoljiti potrebama naših klijenata, stoga smo u mogućnosti:
– organizovati uslužno klanje;
– isporuka janjetine na adresu;
– organizovati uslugu pečenja janjetine na ražnju – mogućnost preuzimanja na farmi ili isporuka na adresu ako se radi o većoj narudžbi.

KVALITET MESA

Janjetina

Od izuzetnog je značaja da smo svjesni šta unosimo u organizam, jer način i kvalitet ishrane mogu biti garant za dugovječan i zdrav život! Janjetina spada među najukusnije i najbolje vrste mesa. Sadrži lako probavljive proteine, koji ne opterećuju naš metabolizam. Zbog niskog sadržaja vezivnog tkiva proteini u janjećem mesu lakše su probavljivi i upravo zbog toga imaju prednost pred proteinima iz teletine i piletine. Janjetina ima sljedeće nutritivne vrijednosti:

ugostiteljski objekat

Pečenjara Hacienda de la Vida

Kako bi promovisali janjeće meso ove pasmine, odlučili smo se otvoriti ugostiteljski objekat u Kiseljaku. Objekat se nalazi na tzv. Visočkoj cesti udaljen od grada nekoliko minuta ugodne šetnje. Enterijer odiše ugodnom i toplom atmosferom. Pored janjetine u ponudi je i pečena piletina.

Adresa restorana: Ul. Kraljice Mira 16 Kiseljak

Pogledajte s nama Farmu

Prirodno okruženje, posebna atmosfera, te vrijedni tim čine farmu Hacienda de la Vida posebnom!

Hacienda de la vida

Pogledajte ostale proizvode